dijous, 30 d’agost del 2007

Bicicletades, verbenes, camisetes, gateres i altres herbes....

Bones a totes i tots (elles sempre van davant....),
Vos faig saber tan si voleu, com si no...., que ja tenim ses primeres fotos des pedalejadors de barra en marxa, tan pedalejant, com a sa barra ja que, com tots sabeu, ara felanitx està en festes. I que seria de noltros si no fessim barra a ses festes des nostro poble estimat!!! Be, dir que dia 21 passat varem anar a fer un voltoi de cala marçal fins a cala sa nau (ara no sé com s'escriu exactament) per damunt ses penyes. Però no només hi ha haver penyes, també hi va haver qualque pinya, o esclat en bon mallorquí. De moment ses fotos estan en procés de selecció i censura, ja que no volem ofendre a nigú i tampoc volem que mos secuestrin es blog tal i com va passar amb sa revista "El Jueves"......Tan bon punt estiguin ses fotos apunt, les posarem a la vostra disposició perquè mos vegeu fent es beiot per damunt ses bicicletes (i també un poc per ses barres). Sense més novetats fins ara, ja només resta dir fins a sa pròxima, i mem si mos veim fent exercici de colze, o bevent, voltros triau.

Salut i força al canut.

PD: Visca es Producte Balear....que no caduqui mai perquè sempre ens puguin mirar es baixos!!! (II sopar de I verbena, Sant Agustí 2007)

2 comentaris:

EsConco ha dit...

Volem veure les fotos!!!!!! Vull veure en locogual cercant caragols per dins les mates i les pedres!!! jejeje (ja ho se, ja era hora de que en EsConco escrigués algo, si ho se... xD) 1abraçada a tots!

jordi ha dit...

Hombre...ja era hora....jejeje. S'intenció abans de penjar ses fotos era q és protagonista contés una mica com havia anat i tal, però com que ara mateix esteim 1 poc enfeinats arribant a les 8 i pico des demati de verbena.....hem de fer ses practiques a nes darrer moment, com sempre, i pràcticament mos queda temps per fer tot lo que mos agradaria...Esperem que el senyor locogual se decideixi, i sino...aquesta setmana ja hi haura reportatge SI, o SI....Bonda, i vius q s'alcohol engata...o aixo diuen.