divendres, 30 de març del 2007

Proposta de sortida per Divendres 30/ Març/ 2007

“Son Salvador” “Ses Abelles” i ja vorem per on tornam.

Plantejament:
Hora de partida: 17:00 de cas “ciclista major”

Participants: Ciclista major (no pot faltar)
Altres (participació oberta)

Itinerari: Per darrera es cementeri, passant per Son Suau arribarem a sa Creu de Sant Salvador (abaix), i pujarem fins a dalt de Sant Salvador per sa carretera (si es necessari sa farà un “Pit Stop” a sa Capelleta). Una vegada a dalt farem un bon “Pit Stop” i mos tirarem per avall per ses taules de l’esquerra. Davallarem pes camí que pugen es S’ortarrins a Sant Salvador. Mirarem de pegar a lo que en diuen "ses abelles”, que son un parell de muntanyes mal fetes, que estan poc mes o manco per darrera Can Alou. I farem quatre voltois per allà , això si no esta molt enfangat. Finalment tornarem no se per on.

Nota: reservat es dret a modificacions parcials/total

Descripció: Sa climatologia pereix que mos donarà una excursioneta amb un bon sol, no massa calorosa i sense pols, mes be amb fanguet. Sa volta serà llargueta (per fer-la amb un horabaixa), amb una bona escalada, però una millor davallada i "divertida". A més sa zona de ses abelles (si ho se trobar) li donarà una mica més d’emoció, i podem riure molt.

Au, gas a sa volteta!!! amem si mos va be i tornam sencers per poder penjar es diari de Bitàcora de sa volteta i quatre fotos.