dimecres, 4 d’abril de 2007

Proposta excursioneta de 6-4-07

Ja se que alguns me pegaran, m’insultaran i me diran de tot (incloses acusacions d’intent d’assassinat, no ho dic per ningú amb especial...). Però vull proposar una excursioneta de bon de veres, per divendres. No inclou pujades a Sant Salvador, ni tampoc baixades, no te espines ni barrancs(i es pocs que te estan atracat a la mar, així que si algú cau en principi hauria de caure blan).

S’idea es sa següent, amb 4 horetes mes o manco mos basta (tindrem temps de berenar i tot). Partim de Felanitx cap a Son Macià (passant per Son Prohens i es Fangar). De Son Macià pegarem a sa carretera de Manacor-Cales, passant per lo que sa diu es Locos (perquè han de estar un poc locos per tirar-si, no t’acollonis Jordi) i desprès pes burros, que no es que hagin d’esser animals per anar-hi, es que hi ha una guarda de muls a dalt. Desprès no se per on pegarem a sa carretera des presos i d’allà a Cala Magraner, Cales de Mallorca, Cala Murada, Portocolom i de tornada per Rohiba, Castell de Santueri.

Per cert pensau que si volguéssiu fer un “pit stop” a ses rodalies de Son Macia, tirant cap a sa carretera de Manacor, necessitarem unes 3 o 4 horetes més i hem de passar quan comenci a fer fosca.

Poc mes o manco 45 km, que poc a poc son bons de fer.

Qui s’apunta?

1 comentari:

jordi ha dit...

mmm....estoooooo, no hay dolor batualmon. Si vaig surar sa de s'altre dia, crec que suraré aquesta. Hi ha una cosa q no me qda massa clara però...A quina hora està prevista sa sortida?

Enga, salut i força.